Logo Gelateria Valentino

Home

Veertig smaken

Gelateria Valentino heeft heerlijk ambachtelijk ijs in veertig smaken. De ijssalon is gelegen aan de Kerkewijk 29 in Veenendaal, tegenover theater "De Lampegiet".

De moderne Italiaanse inrichting met strakke tafeltjes en bankjes in een duotoon van zeer lichtbruine en crème kleuren geven de zaak een rustige uitstraling, waarbij het ijs de kleurige toon zet. De muurschildering van het typische Italiaanse tafereel is alom bekend.

Zo'n veelkleurige vitrine is een lust voor het oog, de gasten staan ervoor in de rij. Er is zoveel, dat maakt het kiezen soms wel wat lastig.

  • Een aantal smaken is ook in suikerarm beschikbaar.
  • Bij ons kun je ook taarten en ijstaarten bestellen.
  • Het ijs is ook per liter leverbaar.


Dagelijks vers

Gianluca Inzitari maakt dit ijs dagelijks met zorg vers vanaf de basis met verse melk en veel vers fruit. Natuurlijk zijn er de altijd favoriete smaken aardbei, citroen, vanille en chocolade. Verder zijn er ook tropische smaken als mango, ananas en passievrucht.

Ook andere lekkernijen

Denk eens aan en echte Italiaanse cappuccino, gemaakt met vers gemalen koffiebonen, met de hand gezet en daarna van vers geschuimde melk voorzien. Je kunt er binnen van een genieten of buiten op het gezellige terras. Een stukje gebak of een ijscoupe erbij en de dag kan niet meer stuk. Diverse warme en koude dranken maken de menukaart helemaal compleet.

Een indruk...